Komplett-paket-jägarskolan

Jägarskolan paket

795.00 kr

8 i lager

Artikelnr: BO0001 Kategori: Etikett:
Jägarskolan är den kompletta kurslitteraturen för dig som skall ta jägarexamensbevis. Boken är lättläst och rikt illustrerad som på ett enkelt sätt förmedlar de teoretiska kunskaper som krävs inför Jägarexamen. I bokpaketet ingår även två häften:
  • Lagen
  • Studiehandledning
Huvudboken innehåller över 1000 bilder och illustrationer vilket ger en inspirerande och lättläst bok. Tillsammans med häftena Lagen, Studiehandledningen samt det kompletterande materialet på webben har det skapats ett överskådligt och komplett paket om vad blivande jägare bör känna till om jakt, etik, djur, ekologi, viltvård, vapen och skytte. Jägarskolan är mer än bara böcker. I paketet ingår även en inloggning till webbaserade e-jakt som innehåller ljudboken, övningsfrågor, filmer och bildspel som underlättar lärandet inför jägarexamen. Inloggningen gäller i ett år.
Jägarskolepaketet ger dig också ett fint erbjudanden – medlemskap i Svenska Jägareförbundet till halva priset första året. Alla jägarskolemedlemmar har tillgång till Jägarskolan Premium på e-jakt. Där finns bland annat ytterligare ca 400 frågor som hjälper dig att klara teoriprovet.
Materialet är inte bara av intresse för blivande jägare utan även för de som är mer erfarna och alla andra som också trivs i skog och mark.
Författaren Ulf Lindroth är utbildad jägmästare och journalist. Han har tidigare varit anställd som nyhetsredaktör på Svensk Jakt samt som jaktvårdskonsulent i Norrbotten och är idag frilansande medarbetare på Svensk Jakt. Dessutom håller han kurser i jakt och skytte och producerar film om skytte och olika jaktformer. Ulf är en mycket kunnig och ivrig jägare som verkligen brinner för att förmedla kunskap om jakten. Jägarskoleboken vann Publishingpriset för år 2020 i kategorin Handböcker och läromedel.
Specifikation: 
  • Sidor 528
  • Bandtyp: Inbunden
  • Utgivningsår: 2019

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Jägarskolan paket”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *