Om du behöver mer information eller har några frågor om denna friskrivningsklausul, vänligen kontakta oss via e-post på kontakt@vilt.se.

Friskrivningsklausul för https://www.vilt.se

All information på denna webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information för att du som besökare/användare ska hitta det du söker efter. https://www.vilt.se lämnar inga garantier om fullständigheten, autenticiteten och noggrannheten av det vi rekommenderar i denna information. Vad du gör med informationen du hittar på denna webbplats (https://www.vilt.se), är strikt på egen risk. https://www.vilt.se ansvarar inte för förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Eventuella intäkter och inkomstredovisningar gjorda av Vilt.se och dess gästförfattare eller bidragsgivare är endast uppskattningar av vad vi tror att du eventuellt kan tjäna. Det finns givetvis inga garantier för att du kommer att göra liknande inkomstnivåer och du accepterar risken att inkomst- och inkomsträkningen skiljer sig från individ.

Genom denna hemsida har du möjlighet att hitta lokala aktörer som hyr sidor av oss som inte står under Vilt.se uppsikt. Vi har ingen kontroll över dessa hemsidors natur, innehåll eller tillgänglighet.

Som med alla online-eller offline-affärer kan dina resultat variera och baseras på dina förmågor, erfarenheter, färdighetsnivå och hur många åtgärder du tar. Det finns ingen garanti för hur mycket framgång du kan uppleva. De exempel och fallstudier som vi delar på vår webbplats delas här, eftersom de är exceptionella resultat och ofta långt ifrån normen för vad den genomsnittliga personen kan replikera. Om de inte var exceptionella och unika så skulle du inte se dem här.

Från vår hemsida kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till externa webbplatser. Medan vi strävar efter att tillhandahålla endast kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och arten på dessa webbplatser. En del av länkarna på denna sajt kan vara så kallade affiliate länkar vilket innebär att om du klickar på dessa och sedan beslutar dig för att köpa en produkt så kan vi på Vilt.se komma att belönas för ditt köp. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan notis och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som är dålig, eller ej är i funktion.

Var också medveten om att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera sekretesspolicyerna för dessa webbplatser samt deras ”användarvillkor” innan du engagerar dig i någon verksamhet eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår hemsida godkänner du härmed vår friskrivningsklausul och godkänner villkoren.

Uppdatering

Skulle vi uppdatera, ändra eller göra några ändringar i det här dokumentet kommer de här ändringarna att presenteras på ett tydligt sätt.