Om oss på Vilt.se

Vi är tre personer som länge har saknat en övergripande jaktportal för oss jägare som innefattar allt från A-Ö inom jakt och friluftsliv. 

Vi brinner alla för vårt jaktintresse och har därför utvecklat ”Vilt.se – Din handbok för vilt, jakt och friluftsliv” i syftet att sammanfoga oss jägare – och frisluftslivsintresserade på en plats, i en portal som kan göra oss till bättre jägare och hjälpa varandra genom att knyta kontakter och vänskapsband över hela Sverige.

Vi vill genom denna – Sveriges största jaktportal skapa en helhet – uttrycket som ofta benämns som ”från skog till bord” vill vi fördjupa och utveckla ytterligare. 

Vi vill bidra med hela kedjan från första tanken att börja jaga, resan till examen, vidare till den verkliga jakten, upplevelser, maten, till tillvaratagandet av kött, troféer, päls och slutligen överlämnandet av skogen, viltet och naturen till nästa generation jägare. 

Allt detta genom att skapa en portal – ett verktyg som genom sunt förnuft och väl utförd naturvård lämnar naturen i ett bättre skick än när vi till våra barn och kommande generationer.

Välkommen till Sveriges största jaktportal!

KONTAKTA OSS