
Recept & Bild från Svensktvildsvinskött.se
Ingredienser
- 500 g spaghetti
- 2 paket vildsvinsbacon (klippt i 2 cm bitar)
- 4 äggulor
- 2 dl riven parmesanost
- 1/2 tsk salt
- 2 krm nymalen svartpeppar
- Ca 1 dl av pastavattnet
Tillagning
- Stek baconbitarna knapriga i en stekpanna.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Blanda äggulor, hälften av osten samt salt och svartpeppar i en liten skål.
- Häll av pastavattnet, spara ungefär ½ deciliter av vattnet. Lägg tillbaka den nykokta pastan och vattnet i kastrullen, tillsätt stekt bacon och ägguleblandning.
- Lägg upp i djupa tallrikar, strö över parmesanost och lite extra nymalen svartpeppar.
Till servering: Lägg upp på ett fat. Servera med en extra äggula och dra några extra tag med pepparkvarnen över.
Bra att ha när du ska laga vildsvin

Gjutjärnspanna

Kökskniv

Termometer